Välkommen till området Vargbacken

Bo i hyresrätt på Ingarö

Projektet Parkvillorna är beläget i ett naturskönt område i Brunn på Ingarö. Här skapas en riktig idyll omsluten av grönskande skog. Området består av fyra punkthus och 23 parkvillor fördelade på tre etapper med sammantaget 156 hyresrätter. Nu släpps den sista etappen i Parkvillorna om 48 lägenheter, med inflyttning sommaren 2023. Förmedling sker via HomeQ.

Förmedling via HomeQ 

Hem för dig som fyllt 55 år

Här byggs hyresrätter avsedda för dig som fyllt 55 år. Husen är byggda om två plan med totalt fyra lägenheter i respektive hus. Planlösningarna är omsorgsfullt fördelade på 81 kvadratmeter om 3 rok. Samtliga bostäder har uteplats eller balkong, genomgående ekparkett och klinker i hall samt badrum. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Utanför finns parkeringsplats att hyra om så önskas. Investeringsbidrag i projektet möjliggör förmånliga hyror, 10 258kr (2022 hyresnivå).

Om området

Bostadskvarteret är försiktigt inkilat i den lummiga naturen, totalt upprättas 156 hyresrätter i området. Huskropparna skapar en trivsam idyll för dig som vill bo med skogen som närmsta granne. De fyra vita flerbostadshusen är sedan tidigare inflyttade och klara, just nu pågår färdigställande och inflyttning i parkvillorna. Härifrån är det nära till vandringsleder, golfbana, sporthall, skogen, vattnet, badplats och Ingarös hembygdsförening. Här finns även pizzeria och enklare service. Med bil har du enkel access till väg 222 som tar dig in till Stockholm city på 30 minuter. Busshållsplatsen Näsuddsvägen ligger en kortare promenad från bostadsområdet, med direktbussen når du Slussen på ca 30 minuter.