Meny

Lediga lokaler

Välkommen till oss på Klövern! Vi är fastighetsbolaget som med närhet och engagemang hyr ut kommersiella lokaler till alla olika typer av verksamheter. I vårt utbud finns kontor, butikslokaler, kontorshotell och logistiklokaler. Vi hjälper ert företag att hitta rätt lokal och att anpassa den efter era unika behov och önskemål.

Läs mer

Vi strävar hela tiden mot ökad hållbarhet inom Klövern. Flera av våra byggnader är miljöklassade och vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för en bättre miljö. Hållbar utveckling är något vi gör här och nu. För oss handlar det om närhet och engagemang precis som allt annat.

Känn dig som hemma

Vi skapar kreativa mötesplatser där ni kan fokusera på er verksamhet. För oss är det viktigt våra hyresgäster känner sig som hemma i våra lokaler. Vi ser den ökade efterfrågan av service samt olika alternativ på miljöer beroende på dagsform och arbetsuppgift. Klövern har fastigheter på många orter i Sverige samt Köpenhamn och New York. Vi har olika typer av lokaler för uthyrning i utvalda tillväxtregioner och i våra större städer såsom Stockholm, Malmö, Göteborg samt på flera mindre orter i landet och i Köpenhamn.

Sök bland 247 objekt

Stad

Lokaltyp

Storlek

0 kvm
1000+ kvm

Sök

Visa som:

Rutnät Karta
1 2 3 14