Klövern tecknar sjuårigt hyresavtal i Solna

Klövern har tecknat hyresavtal med Järva Park Hotell i fastigheten Startboxen 3 i Solna. Avtalet omfattar närmare 7 200 kvadratmeter hotell och restaurangverksamhet. Avtalet gäller i sju år.

Järva Park Hotell, bedriver hotell-, restaurang- och konferensverksamhet på plan två till sju på Vallgatan i Solna. Klövern övertog fastigheten Startboxen 3 från Corem Property Group i våras.

”Med Järva Park Hotell och allt de erbjuder besökande har vi en attraktiv ankarhyresgäst i Startboxen. Här har vi även andra befintliga kontorslokaler som vi kommer att hyra ut inom kort i snabbväxande Järva/Ulriksdal ”, säger Patrik Mellgren.

Startboxen 3 har ett mycket bra läge. Fastigheten ligger är en del av en framväxande kvartersstad med bostäder, kontor, butiker, service och ett brett restaurangutbud i en urban gatumiljö.Närmsta grannar är bland andra 3M, NCC, Scandic och The Winery Hotel. Från Startboxen är det också nära till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra natur och flera promenad- och löparstråk. Inom promenadavstånd finns även Mall of Scandinavia och Friends Arena. Här finns också bra kommunikationer. Det tar 7 minuter med pendeltåg från Ulriksdal till Odenplan. Alternativt finns buss från Järva Krog eller tunnelbana från Bergshamra till Stockholm City.

För mer information vänligen kontakta:
anna.trane@klovern.se