Brunn

Bekvämt seniorboende granne med skogen

Projektet Vargbacken är beläget i ett naturskönt område i Brunn på Ingarö. Här förvaltar vi totalt 156 seniorboenden 55+.

Här skapas det en riktig idyll omsluten av grönskande skog. Området består av fyra punkthus och 23 parkvillor fördelade på tre etapper med sammantaget 156 hyresrätter. Bostadskvarteret är försiktigt inkilat i den lummiga naturen. Respektive bostad har en egen altan eller balkong. Allt för att komma så nära grönskan som omsluter området. Huskropparna skapar en trivsam idyll för dig som vill bo med skogen som närmsta granne. De fyra vita flerbostadshusen är sedan tidigare inflyttade och klara. Sommaren 2023 färdigställde vi även parkvillorna. Härifrån är det nära till vandringsleder, golfbana, sporthall, skogen, vattnet, badplats och Ingarös hembygdsförening. Här finns även pizzeria och enklare service. Med bil har du enkel access till väg 222 som tar dig in till Stockholm city på 30 minuter. Busshållsplatsen Näsuddsvägen ligger en kortare promenad från bostadsområdet, med direktbussen når du Slussen på ca 30 minuter.

De röda parkvillorna

Parkvillorna rymmer hyresrätter avsedda för dig som fyllt 55 år. Husen är byggda om två plan med totalt fyra lägenheter i respektive hus. Planlösningarna är omsorgsfullt fördelade på 81 kvadratmeter om 3 rok. Samtliga bostäder har uteplats eller balkong, genomgående ekparkett och klinker i hall samt badrum. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Utanför finns parkeringsplats att hyra om så önskas. Investeringsbidrag i projektet möjliggör förmånliga hyror, 10 258kr (2022 hyresnivå).

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Karta