Webbplatspolicy och användarvillkor

Vi uppskattar att du besöker oss på vår webbplats. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt besök på vår hemsida. Vänligen läs nedanstående webbplatspolicy innan du använder webbplatsen.

Information på webbplatsen

Webbplatsens information innehåller ungefärliga uppgifter om kommande fastigheter och bör därför inte användas som enskild och enda grund. Klövern AB arbetar ständigt med att hålla webbplatsen uppdaterad och korrekt. Dock kan exempelvis yttre påverkan, tekniska fel och skrivfel resultera i missvisande information. Således kan inte Klövern AB gå i god för och inte ansvara för att informationen är uppdaterad och korrekt.

Kampanjer

Vi använder oss av sociala medier, så som LinkedIn, Facebook och Instagram. Vill du länka till oss via sociala medier använd hashtag #klövern #klovern eller @klovernab.

Immateriella rättigheter

Innehållet på webbplatsen får inte kopieras eller på annat sätt disponeras av någon annan än Klövern AB. Innehållet på webbplatsen ägs av Klövern AB. Delning av material får endast ske om, det enligt vår uppfattning, inte är till nackdel för oss. Att obehörigt använda eller distribuera innehåll från webbplatsen kan bryta mot copyright-, varumärkes- och/eller annan svensk eller internationell lagstiftning och kan således bli föremål för rättsliga åtgärder. Bilder tillhörande andra upphovsrättsinnehavare kan förekomma på webbplatsen. Det är förbjudet att ändra, sända, licensiera, återskapa, publicera, sälja eller överföra innehåll på denna webbplats utan skriftligt godkännande från Klövern AB.

Användning av länkar

All länkning till klovern.se ska ske enligt överenskommelse med Klövern AB:s webbplatsansvarig. Vid länkning ska material från klovern.se alltid öppnas i ett nytt/eget fönster och ske inte visas tillsammans med logotype eller varumärke från någon annan webbplats.

Cookiepolicy

Integritetspolicy

Kontakt

Vi strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter på ett lagligt och säkert sätt i enlighet med gällande lagstiftning. Om du har frågor eller synpunkter gällande vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta personuppgift@klovern.se. Anser du att vi behandlar dina personuppgifter i strid med gällande lagstiftning kan du även lämna in ett klagomål till Datainspektionen. Läs mer om hur du lämnar klagomål till Datainspektionen på  www.datainspektionen.se

Uppdatering av webbplatspolicy

Klövern AB kan när som helst revidera denna webbplatspolicy genom att uppdatera den.