Solna Gate 2015 060.jpg.jpg
Solna Gate 2015 060.jpg.jpg

Kontor med fantastiska möjligheter

Miljö-certifierad
Garage
Service
Motorvägs-påfart

Adress: Gustav III:s Boulevard 42
Område: Solna
Lokaltyp: Kontor
Lokalarea ca. 1050 m2

Ljus och trevlig kontorslokal med stor potential. Lokalen omges av fönster i alla väderstreck, lägg därtill ljusgården som är belägen centralt i fastigheten vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Lokalens planlösning kan med enkelhet anpassas utifrån kundens behov. I fastigheten finns även en trevlig lunchrestaurang för personal och besökare samt en bemannad reception. Andra gemensamma funktioner inkluderar gym och omklädningsrum.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Visa mer information

Fakta

Omgivning

Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. De intilliggande parkerna Hagaparken samt Ulriksdal erbjuder naturområden runt hörnet. Området är perfekt för promenader, jogging eller picknick i det gröna. Vid närliggande Brunnsviken finns badmöjligheter alternativt möjlighet till skridskoåkning.

Service

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service så som matbutiker, bank, post och restauranger. Mall of Scandinavia ligger inom ca 10 minuters gångavstånd. I Solna Centrum finns även ett brett utbud av butiker, restauranger och olika träningsmöjligheter.

Kommunikation

Fastigheten/lokalen är lätt att nå både med kommunala färdmedel och med bil. Ett flertal bussar (70 Universitetet/Frösunda, 156 Danderyds sjukhus/Ulvsunda, 177 Ekerö/Danderyrds sjukhus mfl) trafikerar gatan och Solna pendeltågsstation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tåget tar er till Stockholm Central på ca 8 minuter. Läget längs med E4:an gör fastigheten lätt att nå med bil, till Stockholm City med bil tar det ca 7 minuter. Arlanda nås med bil på ca 25 minuter. Flygbussarna till Arlanda stannar i Frösunda och sedan en tid går även pendeltåget hela vägen till Arlanda, vilket underlättar för resenärer från hela världen.

Parkering

Parkeringsgarage finns i fastigheten.

  • Hilton 3 2012 _BP_2129.jpg.jpg
  • Hilton 3 2012 _BP_2062.jpg.jpg
  • Hilton 3 2012 _BP_2165.jpg.jpg
  • Hilton-8289.jpg.jpg
  • Hilton-8301.jpg.jpg