1Solna Gate 2015 060.jpg.jpg
1Solna Gate 2015 060.jpg.jpg

Flexibel lokal i bästa läget

Garage
Service
Restaurang
Färdmedel

Adress: Arenavägen 47
Område: Globen City
Lokaltyp: Kontor
Lokalarea ca. 380 m2

Lokalen passar väl till företaget som söker ett representativt kontor i bra läge och med närhet till allmänna kommunikationer. Denna kontorslokal är belägen i fastigheten Arenan 3, som alltså utgörs av de fyra tornen mitt i Globen City. Lokalerna i fastigheten kännetecknas av stor flexibilitet, fin utsikt samt gott ljusinsläpp. Denna lokal är inget undantag. Lokalens planlösning kan med enkelhet anpassas utifrån kundens önskemål och passar väl med öppen planlösning eller i kombination med ett eller flera kontorsrum.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Visa mer information

Fakta

Omgivning

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, tandläkare, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna inklusive möjlighet till inhägnad cykelförvaring.

  • 21Solna Gate 2015 060.jpg.jpg