Solna Gate 2015 060.jpg.jpg
Solna Gate 2015 060.jpg.jpg

Flexibel lokal med stor potential

Garage
Service
Restaurang
Färdmedel

Adress: Arenavägen 45 plan 8
Område: Globen City
Lokaltyp: Kontor
Lokalarea ca. 202 m2

Denna lokal är belägen centralt i området med Globen precis utanför fönstret. Planlösningen kan anpassas efter kundens önskemål och det burspråk som vetter mot arenan skapar ljus och rymd i lokalen. Det centrala läget med närhet till både service och allmänna kommunikationer är ett stort plus. Direktaccess till garage, godsmottagning och miljörum finns även via fastighetens hissar.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen efter kundens önskemål.

Visa mer information

Fakta

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma i området. Globen ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Service

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, tandläkare m.m.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

  • Bild1.jpg.jpg
  • Bild2.jpg.jpg
  • Bild3.jpg.jpg