Lediga lokaler att hyra hos Klövern

Här hittar du alla lediga lokaler som vi erbjuder just nu. Hos Klövern kan du hyra många typer av kommersiella lokaler. I utbudet finns kontor, butiker, kontorshotell samt industri- och lagerlokaler. Vi på Klövern hjälper din verksamhet att hitta en lokal som passar, vilket stadie verksamheten än befinner sig i. Här finns både små lokaler som passar nystartade företag och större lokaler för det växande företaget.

> Visa mer

Exempel på projekt

Åby Arena

Åby Arena ägs av Klövern och Åby Travsällskap. Detaljplanen vann laga kraft den 10 mars 2017 och projektet omfattar nybyggnation av kontor, hotell och mässhall med en totaltyta om 13 000 kvm.

S7 i Västerås

Fastigheten är belägen söder om Västerås centralstation och ingår i utvecklingsområdet för stationsområdet. Detaljplanen har vunnit laga kraft och bygget av cirka 9 000 kvm hotell och kontor är i full [...]

Kista Gate

Kista Gate är ett modernt och yteffektivt kontorshus där hyresgästers önskemål och behov avseende verksamhetsanpassade, flexibla och inspirerande kontorsmiljöer kommer att ha en central roll.

Hittar du inte det du söker? Gör en intresseanmälan.

Fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv vad du söker så hjälper vi dig att hitta rätt objekt.
Beskriv vilken typ av lokal du söker och för vilket ändamål