Klöverns Varumärken

Klövern utvecklar verksamheter som kompletterar förvaltningsverksamheten och ökar kundnöjdheten.

Klöverns Varumärken

Klöverns affärsområde Konceptutveckling ansvarar för att utveckla sidoverksamheter och varumärken som genom sitt erbjudande kompletterar förvaltningsverksamheten och ökar kundnöjdheten. Ett koncept kan vara en verksamhet som Klövern väljer att etablera som en sidoverksamhet, men det kan också vara en förbättrad process med hjälp av ny teknik som kommer hela bolaget till del.

Se nedan för närmare beskrivning av Every Padel, Klövern Parking, Järva Park Hotel, FirstOffice, Tobin Properties och Big Pink.

 

Every Padel grundades utifrån ambitionen att bidra till hälsa och välmående för våra medmänniskor. Vi vill att våra besökare ska känna att vi erbjuder en pulserande mötesplats och träningsupplevelse.

Every Padel har flera anläggningar runt om i Sverige.

Läs mer om Every Padel

Klövern Parking hjälper dig att hantera dina bilplatsavtal snabbt, smidigt och enkelt.

Genom Kundportalen eller Klövern Parking Appen kan du administrera nya eller eventuella förändrade parkeringsbehov.

Klövern Parking erbjuder bilplatser i områden där Klövern AB har fastighetsbestånd.

Läs mer om Klövern Parking

Under 2020 öppnade Järva Park Hotel 183 hotellrum och 7 konferensrum på Vallgatan 7 i Solna, ett stenkast från Ulriksdals Pendeltågsstation.

En varm och ombonad miljö hälsar gästerna välkomna. I boendet ingår både frukost och kvällsmåltid lagad från grunden.
Varmt välkommen!

Läs mer om Järva Park Hotel

FirstOffice erbjuder effektiva och flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en inspirerande miljö. FirstOffice är en av Sveriges största kontorshotellsaktörer.

Kontorshotellen är utformade i skandinavisk design med utvalda möbler, inredning och teknologi för att skapa en välkomnande och inspirerande miljö att arbeta i.

Läs mer om First Office

Tobin Properties grundades 2010 med filosofin om att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för målgruppen.

Ett mer precist sätt att uttrycka det på är att Tobin Properties bygger fina hem som ska göra hemmalivet enklare och som man känner sig stolt över redan vid porten.

Läs mer om Tobin Properties

Big Pink erbjuder säkra och fräscha förråd, där ambitionen är att erbjuda marknadens mest prisvärda förråd.

Det är enkelt, snabbt och smidigt att hyra förråd hos Big Pink, både som privatpersoner och företag. Big Pink har förrådsanläggningar i Linköping och Göteborg.

 
Läs mer om Big Pink

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Jakob Mörndal för att få mer information om Klöverns konceptutveckling.

Skicka email