Meny

Klöverns Varumärken

Klövern utvecklar verksamheter som kompletterar förvaltningsverksamheten och ökar kundnöjdheten.

Klöverns Varumärken

Klöverns affärsområde Konceptutveckling ansvarar för att utveckla sidoverksamheter och varumärken som genom sitt erbjudande kompletterar förvaltningsverksamheten och ökar kundnöjdheten. Ett koncept kan vara en verksamhet som Klövern väljer att etablera som en sidoverksamhet, men det kan också vara en förbättrad process med hjälp av ny teknik som kommer hela bolaget till del.

Se nedan för närmare beskrivning av First Office, Tobin Properties, Klövern Padelcenter och Big Pink.

 

First Office erbjuder effektiva och flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en inspirerande miljö. First Office är en av Sveriges största kontorshotellsaktörer.

Kontorshotellen är utformade i skandinavisk design med utvalda möbler, inredning och teknologi för att skapa en välkomnande och inspirerande miljö att arbeta i.

Läs mer om First Office

Tobin Properties grundades 2010 med filosofin om att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för målgruppen.

Ett mer precist sätt att uttrycka det på är att Tobin Properties bygger fina hem som ska göra hemmalivet enklare och som man känner sig stolt över redan vid porten.

Läs mer om Tobin Properties

Klövern Padelcenter grundades utifrån ambitionen att bidra till hälsa och välmående för våra medmänniskor.

Klövern Padelcenter erbjuder en pulserande mötesplats och träningsupplevelse. I dagsläget finns det en anläggning i Kista i norra Stockholm och siktet är inställt på att öppna fler Klövern Padelcenters framöver.

Läs mer om Klövern Padelcenter

Big Pink erbjuder säkra och fräscha förråd, där ambitionen är att erbjuda marknadens mest prisvärda förråd.

Det är enkelt, snabbt och smidigt att hyra förråd hos Big Pink, både som privatpersoner och företag. Big Pink har flertalet förrådsanläggningar i olika städer runt om i Sverige.

Läs mer om Big Pink

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Jakob Mörndal för att få mer information om Klöverns konceptutveckling.

Skicka email