Stora Gatan 5-21, Västerås

Popup-butiker i Västerås

Gallerian Punkt har ett synnerligen attraktivt läge i Västerås absoluta citykärna, belägen i korsningen Vasagatan/Stora Gatan. Här finns möjlighet att hyra lokal på korttidsavtal.

Om lokalen

Stora Gatan 5-21

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalarea

    30 - 1 000 kvm

Lokalerna

I Punktgallerian erbjuds ett brett sortiment av butiker och food & beverage. Både internationella kedjor, unika trendbutiker och lokala koncept. Butikslokaler om ca 30-1 000 kvm uthyres på korttidsavtal s k pop up stores. Vid intresse kontakta ansvarig uthyrare Maria Kemppainen och vi ser gärna att ni har en tydlig affärsidé och konceptbeskrivning som vi önskar få ta del av.

Området

Välkommen till Västerås stad; Sveriges sjätte största tätort med ett innehållsrikt och omfattande cityutbud. I stadens hjärta finns både urbana och mysiga miljöer med flera trevliga mötesplatser och torg. Klövern har ett stort fastighetsbestånd i Västerås citykärna med många olika lokaltyper att erbjuda.

Service

Västerås citykärna erbjuder ett stort serviceutbud med en blandning av moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer. Västerås har även ett rikt och uppskattat kulturliv. När kvällen kommer vaknar stadens nöjesliv med en uppsjö av populära barer och klubbar.

Kommunikationer

En kort promenad bort från citykärnan finns Västerås centralstation som är en knutpunkt för buss och tågtrafik i alla riktningar. Centralstationen är belägen längs med Södra Ringvägen. Det finns snabbtåg mellan Västerås – Stockholm samt Västerås-Örebro med en restid på drygt 50 minuter. Här finns även bussar nummer: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 21, 22, 24, 32, 111A, 114, A, 511, 514, 515, 569 samt flygbussar till Arlanda. Stora gatan är citykärnas mittpunkt och trafikeras av buss nummer: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 6, 11, 12, 13, 21. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stora Gatan 5-21

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.