Meny

Traversgatan 13, Västerås

Butikslokal i Västerås

Välkommen till Erikslunds handelsområde. Här finns en stor öppen lokal med fantastisk takhöjd och rymd. Gott om butiker och restauranger, samt goda parkeringsmöjligheter på området. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Traversgatan 13

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalarea

    2582 kvm

Planlösning

Stor öppen lokal med fantastisk rymd. Ca 2.000 kvm på entréplan samt ca 600 kvm entresolplan, allt i god standard. Stor parkeringsyta som frontar lokalen, smidigt godsintag i lokalens bakkant. Lokalen kommer att förses med en ny butiksentré som utvecklas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Området

Synnerligen attraktivt belägen lokal i populära och framgångsrika handelsområdet Erikslund. Erikslund är Sveriges tredje största handelsplats med drygt 160 butiker och med mycket goda kundflöden.

Service

På Erikslunds handelsområde finns en uppsjö av butiker inom alla kategorier. Här finns stora väletablerade kedjor såsom IKEA, ICA Maxi, Bauhaus, Media Markt, Willys, City Gross,Mio, Swedol, KungSängen, Max, Elgiganten m.fl.och ett stort antal matställen.  

Kommunikationer

Det är enkelt att hitta till Erikslunds handelsområde som är beläget norr om E18, strax väster om citykärnan. Det är mycket lättillgängligt och generöst med parkeringsplatser för bilburna besökare. Buss nummer 3 och 11 når Västerås Centralstation på ca 15–20 minuter.

Parkering

Det är fri parkering i hela handelsområdet. Parkering finns i anslutning till fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Traversgatan 13

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.