Stensborgsgatan 4, Sjöhagen

Mälarutsikten från kontoret kan inte bli närmare.

Välkommen till Stenborgsgatan 4 Här finns kontoret med den fantastiska utsikten över Mälaren. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Stensborgsgatan 4

  • Område

    Sjöhagen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    469 kvm

Planlösning

En lokal med möjlighet för från ca 20 - 35 personer i härlig kontorsmiljö. Lokalen kan givetvis anpassas så att den passar just er verksamhet i både tycke och smak. Vi gör alltid det vi kan för att våra kunder ska få den bästa miljön för just Er!

Område

Sjöhagen är beläget intill Lögastrand som är Västerås attraktiva citybeach. Här finns också nybyggda Lögarängsbadet. Sjöhagen har några av Västerås finaste restauranger alldeles invid Mälaren. Här har Klövern fastigheterna: Mälarhuset, Icander, Västerås 2:5 och Stensborg företagshotell.

Service

Klövern bygger nu ihop Sjöhagen med hela gångstråket längs Mälaren och bl.a. gästhamnen genom pågående rekreation. Alldeles intill Mälarhuset finns det nya Lögarängsbadet som byggdes färdigt 2019 samt härliga Lögastrand. Om ni fortsätter i samma riktning möts ni av en småbåtshamn, wakebordbana och gästhamn. Här finns även Mälarkrogen och flera restauranger såsom K9, A-grill och Café La Petite. Fortsätter ni åt samma håll når ni snart Västerås centralstation. Om ni istället går i motsatt riktning från Sjöhagsvägen 3 och Mälarhuset så finns Slakteriet som är den populära saluhallen med underbara delikatesser från hela världen. Närområdet bjuder även på hälsosam idrott såsom innebandy, bordtennis och kampsport som finns att aktivera sig med i Klöverhallen. Johannisbergs flygplats några minuter bort med bil ger möjlighet till bland annat fallskärmshoppning.  

Kommunikationer

Centralstationen, som finns i centrala Västerås har buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Det går snabbt och enkelt att komma upp på E18 med bil eller lastbil från Sjöhagen.  

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter på alla våra fastigheter i Sjöhagen.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stensborgsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.