Sjöhagsvägen 7, Gustavsvik

Health Office i centrala Västerås.

Välkommen till Sjöhagsvägen 7. Här har du en unik möjlighet att hyra in dig i Health Office. Eget rum och gemensamma ytor. Kontakta Mats för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Sjöhagsvägen 7

  • Område

    Gustavsvik

  • Lokaltyp

    Övrigt

  • Lokalarea

    12 kvm

Lokalen

Här har du en unik möjlighet att hyra ett rum i Corem Health Office som är skapat för dig som terapeut och egenföretagare. Här bedriver du din verksamhet tillsammans med likasinnade. Du har ett eget rum om ca 12 kvm och övriga ytor så som omklädningsrum, kök/pentry, Gym mm delar du med dina kollegor i branschen. 

 

Området

Sjöhagen är beläget intill Lögastrand som är Västerås attraktiva citybeach. Här finns också nybyggda Lögarängsbadet. Här har Corems fastigheterna: Mälarhuset, Icander, Västerås 2:5 och Stensborg företagshotell.

Kommunikationer

Centralstationen, som finns i centrala Västerås har buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Det går snabbt och enkelt att komma upp på E18 med bil eller lastbil från Sjöhagen

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter på alla våra fastigheter i Sjöhagen.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sjöhagsvägen 7

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.