Meny

Hallsta Gårdsgata 2, Erikslund

Butikslokal med det bästa läget på Erikslund

Välkommen till Hallsta gårdsgata i Västerås. Här finns en butikslokal med ett fantastiskt bra skyltläge, stora skyltfönster, mycket goda trafikflöden. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Hallsta Gårdsgata 2

  • Område

    Erikslund

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalarea

    1300 kvm

Planlösning

Planlösningen för 1 300 kvm är fördelade på ett entréplan med ca 1 000 kvm säljyta, lager och ett entresol om ca 300 kvm som är lämpligt för kontor, personalutrymme eller lager. Hiss och trappa förbinder våningsplanen. Entréplan med öppen planlösning. Smidigt godsintag för varutransporter i lokalens bakkant eller på sidan av lokalen. Lokalen utvecklas i samråd med tillträdande hyresgäst. 

Fastigheten

Erikslunds handelsområde är beläget i den västra delen av Västerås och är idag Sveriges fjärde största handelsområde. Erikslund omfattar ca 160 st butiker till en samlad handlad handelsyta om ca 200 000 kvm och har årligen av drygt 10 miljoner besökare.

Service

På Erikslunds handelsområde finns en uppsjö av butiker både inom sällanköp likväl som dagligvaruhandeln. Här finner ni stora väletablerade kedjor som IKEA, ICA Maxi, Bauhaus, Mio, Elgiganten, Media Markt, Willys och City Gross. Här finns även trevliga restauranger.

Kommunikationer

Det är smidigt och enkelt att hitta till Erikslunds handelsområdet som ligger dikt norr om E18 strax väster om citykärnan. Med buss linje 3 och 11 så tar det ca 15-20 minuter ifrån Västerås Central.

Parkering

Det är fri parkering i hela handelsområdet.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Hallsta Gårdsgata 2

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.