Virdings allé 14, Uppsala

Nyproduktion med tillträde 2022.

Välkommen till Uppsala Business Park. Här finns möjlighet att hyra helt nybyggda labblokaler inklusive kontor från 250 kvm - 3000 kvm. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Virdings allé 14

  • Område

    Uppsala

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    250 - 3 000 kvm

Planlösning

I en fastighet, som byggs just nu, erbjuder vi helt nya lokaler för laborativ verksamhet med tillhörande kontor från 250 kvm och uppåt. Tillträde slutet 2022. I en gemensam yta, som delas med andra hyresgäster i huset, finns kök, mötesrum, WC/RWC, vilorum, städ, omklädningsrum mm.

Område

Uppsala Business Park är Uppsalas största kluster för näringslivet inom Life Science. En expansiv stadsdel med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Genom en aktiv Communityverksamhet finns snabba vägar till samarbeten och nätverkande. I parken finns ca 85 bolag med tillsammans 3000 medarbetare.

Kommunikation

Labblokalerna är belägna i direkt anslutning till E4:an. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Virdings allé 14

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.