Kungsängsvägen 31, Boländerna

Välkommen till FirstOffice Kungsporten 31.

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Om lokalen

Kungsängsvägen 31

  • Område

    Boländerna

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalarea

    9 - 34 kvm

Planlösning

FirstOffice Kungsporten 31 är ett trevligt kontorshotell som passar perfekt för det mindre företaget som är ute efter flexibla arbetsplatser. FirstOffice Kungsporten 31 erbjuder inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 19 rum i storlekarna 9-34 kvm, lämpliga för 1-4 personer.

Serviceutbud

- Privata kontorsrum
- Mötesrum.
- Gemensamt pentry.
- Wifi.
- Städning.
- Egen postbox med låsbart fack.
- 1 parkeringsplats per arbetsplats.
- Gott kaffe och te.
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid.

Område

I fastigheten finns en trevlig restaurang och på andra sidan gatan ligger Actic gym. I närheten finns även Boländerna med sitt breda utbud inom varuhandeln såsom IKEA, Bauhaus, Systembolaget och Plantagen.

Kommunikation

Kontorshotellet är beläget i Kungsporten i Östra Uppsala och fastigheten är försedd med parkeringsmöjligheter för både hyresgäster och besökare. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till E4:an mot Stockholm och Arlanda, bra bussförbindelser samt 2 km promenad till Resecentrum. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 31

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.