Kungsängsvägen 27, Kungsporten

Välkommen till FirstOffice Kungsporten 27.

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Om lokalen

Kungsängsvägen 27

  • Område

    Kungsporten

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalarea

    9 - 46 kvm

Planlösning

 FirstOffice Kungsporten 27 är ett ljust och modernt kontorshotell med mycket goda kommunikationsmöjligheter. FirstOffice Kungsporten 27 erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 15 rum i storlekarna 9-46 kvm, lämpliga för 1-5 personer.

Serviceutbud

- Privata kontorsrum
- Mötesrum.
- Trivsamma gemensamhetsutrymmen.
- Wifi.
- Städning.
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter.
- Egen postbox med låsbart fack.
- 1 parkeringsplats per arbetsplats.
- Mindre förrådsutrymme finns att hyra.
- Gott kaffe och te.
- Frukt.
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid.

Område

 I Fastigheten finns en trevlig restaurang och på andra sidan gatan ligger Actic gym. I närheten finns även Boländerna med sitt breda utbud inom varuhandeln såsom IKEA, Bauhaus, Systembolaget och Plantagen.

Kommunikation

Kontorshotellet är beläget i Kungsporten i Östra Uppsala och fastigheten är försedd med parkeringsmöjligheter för både hyresgäster och besökare. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till E4:an mot Stockholm och Arlanda, bra bussförbindelser samt 2 km promenad till Resecentrum.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 27

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.