Kungsängsvägen 21, Boländerna

Kontorslokal med ljusinsläpp från två vädersträck.

Välkommen till Kungsängsvägen 21 och denna kontorslokal med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Var med och påverka utformningen. Kontakta oss för mer information eller boka visning,

Om lokalen

Kungsängsvägen 21

  • Område

    Boländerna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    120 kvm

Lokalen

Härligt hörnkontor med fönster i fler väderstreck som ger en ljus och härlig och trivsam känsla. Idag är det 5 kontorsrum med arbetsplatser för ca 9 personer samt mötesrum, Kök och en härlig gemensam yta för gemenskap. Här fins möjlighet att vara med och anpassa kontorslokalen för att det ska passa er verksamhet på bästa sätt.

Område

 I Fastigheten finns en trevlig restaurang och på andra sidan gatan ligger Actic gym. I närheten finns även Boländerna med sitt breda utbud inom varuhandeln såsom IKEA, Bauhaus, Systembolaget och Plantagen.

Kommunikation

Till kontorslokalen är det mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till E4:an mot Stockholm och Arlanda, bra bussförbindelser samt 2 km promenad till Resecentrum.

Parkering

Goda Parkeringsmöjligheter för både anställda och besökare finns i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 21

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.