Kungsängsvägen 21, Boländerna

Ljust kontor i Boländerna

Välkommen till Kungsängsvägen 21 och denna finna gavel lokal med ljusinsläpp från två väderstreck. Kontakta oss för mer information eller boka visning.

Om lokalen

Kungsängsvägen 21

  • Område

    Boländerna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    175 kvm

Lokal

Kontorslokalen är belägen i hörnet av fastigheten och har ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Lokalen är idag uppdelad med kontorsrum i varierande storlekar där man kan sitta från 2 personer upp till 4. Passar inte planlösningen så finns det möjlighet till anpassning för att det ska passa er verksamhet på bästa sätt.  

Fastigheten

Fastigheten går under namnet; Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggnaderna finns det gott om parkeringsplatser. 

 

Service

På Kungsporten finns ett stort serviceutbud med bland annat gym, massage, fotvård, inredningsföretag och lunchrestauranger. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.

Kommunikation

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Området har gott om parkeringsplatser för såväl personal som kunder.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 21

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.