Torshamnsgatan 48, Kista

Ljusa kontor i Kista Gate

Välkommen till Torshamnsgatan 48 i Kista. Här finns en fin kontorslokallokal om ca 1280 kvm Med en fantastisk takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Kontakta Gabrielle för mer information.

Om lokalen

Torshamnsgatan 48

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    1 280 kvm

Lokalen

Ljusa fina lokaler på våningsplan 6 om 1 280 kvm. Fastigheten har fantastiska attribut så som generösa takhöjder, flertalet ljusgårdar, takterrass samt ett härligt ljusinsläpp från de stora glaspartierna i fasaden.

Vissa av bilderna är renderingar och avvikelser kan förekomma. 

Fastigheten

Kista Gate är en fullservicefastighet med bemannad reception med tillhörande tjänster, konferensrum, restaurang, samt  två gym. Gemensamma ytor för alla hyresgäster så som pingisbord och biljardbord och trevliga lounge ytor för spontana möten. I källaren finns garageplatser med hiss ner från våningsplanet. Kista Gate har dessutom ett ypperligt skyltläge mot E4:an där ca 150 000 bilar passerar dagligen. Fastigheten möter hyresgästers behov och önskemål avseende yteffektiva, flexibla och inspirerande kontorsmiljöer. 

 

 

Service

Stort serviceutbud genom bland annat Kista Galleria, som erbjuder ca 180 butiker och flertalet restauranger. I Kista området finns även flertalet trevliga restauranger och caféer utspritt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana till Kista, pendeltåg station Helenelund samt med bil. 2023 planeras bygget av tvärbanan. För bilburna finns direkt påfart till E4 och E18. Kista är strategiskt lokaliserat med ca 15 minuter till Stockholm City och ca 20 minuter till Arlanda Flygplats. 

Parkering

Garageplatser finns i samma fastighet med hiss till respektive våningsplan. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 48

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.