Torshamnsgatan 48, Kista

Flexibla kontorslösningar i Kista

Välkommen till Torshamnsgatan i Kista. Här finns en fin lokal om 948 kvm på våning 7 med interntrappa som ger möjlighet att hyra ytterligare 1280 kvm i två etage. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Torshamnsgatan 48

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    948 kvm

Lokalen

Ljusa fina lokaler på våningsplan 7 om 948 kvm. Det finns även en ledig lokal om 1 280 kvm på våning 6 med en interntrappa som binder samman våningsplanen. Man kan hyra en av lokalerna eller båda med en total yta om 2 228 kvm om man har behov av stora ytor. Fastigheten har fantastiska attribut så som generösa takhöjder, flertalet ljusgårdar, takterrass samt ett härligt ljusinsläpp från de stora glaspartierna i fasaden. 

Fastigheten

Kista Gate är en fullservicefastighet med konferensrum, restaurang, café samt gym. I källaren finns garageplatser med hiss ner från våningsplanet. Fastigheten har fantastiska attribut som takhöjder om dryga 3 meter, flertalet ljusgårdar samt ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora glaspartierna i fasaden. Kista Gate har dessutom ett ypperligt skyltläge mot E4:an där 150 000 bilar passerar dagligen. Fastigheten möter hyresgästers behov och önskemål avseende yteffektiva, flexibla och inspirerande kontorsmiljöer och erbjuder lokaler för företag med 20 - 3 500 medarbetare, ytorna är delbara från ca 250 kvm upp till 20 000 kvm. 

Service

Stort serviceutbud genom bland annat Kista Galleria, som har 180 butiker och många restauranger. Inom Kista CBD finns det även flera lunchrestauranger och träningsanläggningar.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bil. Direkt påfart till E4 och E18. Kista är strategiskt lokaliserat med ca 15 minuter till Stockholm City och ca 20 minuter till Arlanda Flygplats. 

Parkering

Det finns garage i huset med hiss från våningsplanet.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 48

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.