Torshamnsgatan 42, Kista

Kontorslokal med all tänkbar service

Välkommen till Torshamnsgatan 42. Med ett rikt serviceutbud i närheten erbjuder denna lokal alla tänkbara bekvämligheter. Möjligt för hyresgästanpassning. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Torshamnsgatan 42

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    1 760 - 6 620 kvm

Fastigheten

Fastigheten har en representativ entré som ger en lobby känsla när man kommer in till en reception. Där finns mötesrum samt lounge där man enkelt kopplar upp sig. Vår reception tillhandahåller ett flertal service tjänster. I fastigheten intill som är sammanbunden med en gång så finns där gym, flera mötesrum, pingisbord, biljard mm. Lokalerna: Idag finns det möjlighet att hyra allt från ett våningsplan till flera plan lite beroende av behov och verksamhet. 

Området

I området har vi paddel, flertalet restauranger, hotell och Kista Galleria som erbjuder över 180 butiker som du når med en kortare promenad. 

Kommunikationer

Pendeltåg till Helenelund och därifrån 10 min promenad till fastigheten, T-bana och ett flertal bussar i närområdet. 2023 beräknas tvärbanan vara klar i Kista. Flygbussar ifrån området och närhet till både Arlanda och Bromma flygplats. 

Parkering

Utomhus parkering intill fastigheten och garage.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 42

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.