Torshamnsgatan 32, Kista

Kontor, mötesplats, showroom, ateljé, l med unika möjligheter.

Välkommen till Kistas coolaste Studio med egen uteplats och generös takhöjd, perfekt miljö för det kreativa företaget. Kontakta oss gärna för mer information eller boka visning.

Om lokalen

Torshamnsgatan 32

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    1 415 kvm

Lokalen

The Studio har vi valt att kalla den här ytan som kommer att byggas på Torshamnsgatan 32. Lokalen kommer att bjuda på stora generösa loungeytor med lobbykänsla. Ytorna som är fördelade på två plan där nedre bottenplan  kommer luftigt med högt i tak- Här ges möjligheten att skapa den naturliga mötesplatsen, arbeta på touchdownplatser eller ha showroom för att visa upp sina produkter som exempel. Vidare på nedre bottenplan så finns en tillhörande lastkaj som angränsar till en lageryta. På entresolplanet erbjuds kontorsytor och mötesrum .

Omgivning

Kista befinner sig i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamhet, bostäder och butiker. Kista Science City är Norra Europas ledande område med omkring 35 000 anställda. Förutom Kista Galleria finns Victoria Tower med sina exklusiva hotellrum, restaurang, kontor, konferensmöjligheter samt skybar. Kistamässan finns intill Victoria Tower där olika evenemang anordnas.

Service

Kista har ett stort utbud av såväl restauranger som caféer och butiker. Här finns även flera hotell, kontor och trevliga parkmiljöer. I Kista Galleria finner ni minst 180 butiker, restaurangtorg, mataffärer, biograf och tunnelbana.

Kommunikationer

Kista är en knutpunkt för allmänna kommunikationer. Tunnelbana, Pendeltåg samt bussar trafikerar området. Man når Stockholm Central på ca 15 min och Odenplan på ca 8 min. För den bilburne är Kista granne med både E4:an och E18.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 32

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.