Kistagången 12, Kista

Modernt kontor i centrala Kista.

Välkommen till Kistagången 12 i centrala Kista. Här finns det moderna kontoret med bemannad reception, uteservering och nära till Kista Gallerian med ett brett serviceutbud.

Om lokalen

Kistagången 12

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    2 191 kvm

Fastigheten

Välkommen till Time Building - den populära servicefastigheten mitt i centrala Kista. Här finns moderna kontor med bemannad reception med café och en populär restaurang med uteservering. Grön el, energioptimering och källsortering är standard i byggnaden. I fastigheten finns även konferenscenter, dusch- och omklädningsrum samt cykelförråd. En trevlig miljö med Grönlandsparken mittemot fastigheten. Under sommarmånaderna finns det en trevlig uteservering i soligt läge.

Digital visning

Följ med på en digital visning av Timebuildning: https://youtu.be/j8cNslvsg3k

Service

Kista Galleria med sitt stora utbud av restauranger och shopping finns på ca 5 minuters promenad. Här finns även vårdcentral, gym, biograf och systembolag. Fastigheten ligger även nära Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, Direkten, Victoria Tower och Kistamässan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i Kista vilket ger närhet till både tunnelbanan, pendeltåget och bussar. Helenelunds pendeltågsstation  och tunnelbanan finns på endast några minuters promenad. Ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar i närheten. Direkt närhet till både E4:an och E18.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kistagången 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.