Kistagången 12, Kista

Representativa kontor i Kista

Välkommen till populära Time Building mitt i centrala Kista. Här erbjuder vi en lokal där ni är med och väljer utformning och standard redan från början. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Kistagången 12

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    523 kvm

Lokalen

Lokalen är belägen på nedrebotten med fönster i alla fyra väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över grönområde. Idag är lokalen en råyta vilket innebär att ni kan vara med och påverka så att lokalen blir anpassad till dom behoven som er verksamhet kräver. 

 

 

Fastigheten

Time Building har en modern exteriör som är rak och ren i sina linjer med en fasad i ljust tegel med vita dekorytor. Två entréer i fastigheten ökar väsentligt bekvämlighet och tillgänglighet samt tillför den flexibilitet man önskar. Ett bemannat servicecenter hjälper och bistår husets hyresgäster och besökare. Grön el, energioptimering och källsortering är standard i byggnaden. En stor och trevlig restaurang ligger i direkt anslutning till det affärsutbud som erbjuds i entréplanet. Även ett café är inplanerat som en separat del i lounge/lobby-arean. Time building är en servicefastighet som drivs av Helio. Fastigheten är totalrenoverad under 2016 och lokalytorna ordningsställs direkt åt hyresgästen. 

 

 

Digital visning

Följ med på en digital visning av Timebuildning: https://youtu.be/j8cNslvsg3k

Service

Med restaurang och lounge i receptionen som erbjuder full service kommer det mesta att finnas inom räckhåll. Kista Galleria finns inom ca 5 minuters promenad där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider till kl 21. Även närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, My way-butik, Victoria Tower och Kistamässan. En trevlig miljö med grönska utanför fastigheten. Sommartid kommer det att finnas en trevlig uteservering i soligt läge.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till bra kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg samt bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 5 minuter bort. Tunnelbanan ligger ca 10 minuters gångväg bort och ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr- och södergående riktning och i öst-västlig riktning. Från Kista har man nära till påfarterna för både E4 och E18.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kistagången 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.