Arne Beurlings torg 2, Kista

Kontorslokal i Kista med närhet till allt.

Välkommen till Arnebeurlingstorg 2. Här erbjuder vi en fin kontorslokal med utsikt i fyra väderstreck. Med ett attraktivt läge nära Kistamässan och Victoria Tower. Kontakta oss för mer information eller boka visning.

Om lokalen

Arne Beurlings torg 2

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    1 908 kvm

Lokalen

Ljus och fint kontorslokal högst upp på plan 6 med ljusinsläpp från alla väderstreck och en härlig utsikt. Lokalen har en öppen planlösning och mötesrum i varierande storlekar. Kontorslokalen har en tillhörande terrass där man kan avnjuta lunchen eller fikat på medans man ser ut över Torshamnsgatan. Kontorsytan kan anpassas för att passa er verksamhet på bästa sätt. Bilden visar en digital styling och renovering av lokalen och är ett förslag på hur den kan se ut möblerad. 

 

 

Område

Stockholms stad har identifierat Kista som ett fokusområde för utveckling. Det har vi på Klövern också. Här finns framtiden.

https://www.klovern.se/stadsutveckling/pagaende-projekt/kista/

 

Service

Denna kontorslokal ligger placerad i nära anslutning till Kista gallerian som erbuder ett storst service utbud med butiker och flertalet restauranger. Vid Kista mässan hittar man även Klövern Padel Center.

 

 

 

Kommunikation

Goda kommunikationer där du med en kort promenad hittar både buss, tunnelbana, pendeltåg.

 

 

 

 

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter på gatan och runt om i området. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arne Beurlings torg 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.