Meny

Arenavägen 57, Globen City

Kontor högst upp i fastigheten

Välkommen till denna trevliga kontorslokal högst upp i fastigheten. Den är 845 kvm och är anpassad för 48 personer. Läget är optimalt invid tunnelbanan, tvärbanan och Globen shopping. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Arenavägen 57

  • Område

    Globen City

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    845 kvm

Fastigheten

Fastigheten; Arenan 2 är belägen invid Tele2 Arena och består av kontorslokaler, Globen Shopping samt garage. Byggnaderna har 9 våningar med entréer från plan 3 och 4. Eftersom byggnaderna är uppförda med pelarkonstruktion är det möjligt att skapa en flexibel och effektiv planlösning i lokalerna.

Omgivning

Globen City är en mycket trevlig stadsdel och ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken. I området är cirka 250 företag verksamma och området har över 10 000 besökare varje dag.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym och läkarmottagning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana och tvärbana på gångavstånd. Vid Gullmarsplan finns en stor busstation med ca 40 busslinjer.

Parkering

Inomhusgarage för både bilar och cyklar med hiss hela vägen ner från lokalerna i området.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arenavägen 57

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.