Lediga lokaler i Sollentuna

På den här sidan finns Klöverns lediga lokaler i Sollentuna. Här finns lokaler att hyra i form av industri- och lagerlokaler, kontor, kontorshotell och butiker. Sollentuna är en av de kommuner i Sverige som anses ha allra bäst företagsklimat, något som gjort att orten hamnat i topp tre flertalet gånger på Svenskt Näringslivs lista över landets bästa kommuner att bedriva företag i.

Läs mer

Området växer kraftigt när det gäller befolkning och bara de senaste året har kommunens befolkning ökat med närmare 15 000 personer. Det gör även att handeln i Sollentuna blomstrar. Närheten till både Stockholm city och Arlanda gör att många företag vill etablera sig i Sollentuna och söker lokaler här. Oavsett vilken bransch du är verksam i, finns därför god möjlighet att hitta en lokal hos Klövern som är attraktiv för dig i Sollentuna.

LOKALER I HANDEL- OCH INDUSTRIOMRÅDEN
Klövern äger och förvaltar lokaler i Sollentuna centrum och i dess närområde. Du kan exempelvis hyra lokal i Häggvik, som är ett attraktivt och centralt område att bedriva näringsidkande verksamhet på. Här har man även planer på att lägga om trafiken för att göra området mer tillgängligt både för biltrafikanter och kollektivtrafik. Klöverns lokaler hittas även i Bredden, vilket är ett industriområde strax norr om Sollentuna centrum. I Bredden är det relativt nära till centrum med goda möjligheter till att hyra kombilokaler med gångavstånd till handelsområdet Infra city. Använd med fördel lokalsökfunktionen för att hitta lokaler i det Sollentunaområde du är intresserad av.

Med sökfiltreringen kan du enkelt och smidigt filtrera fram lediga lokaler i Sollentuna som passar dig. På varje objektsida finns information om lokalens storlek, tillgång till service i närområdet och huruvida lokalen ligger nära motorväg eller har nära till andra kommunikationer. Dessutom finns en mer utförlig omgivningsbeskrivning på objektsidan i respektive annons som ger dig en klarare bild av området som lokalen befinner sig i.

Sök bland 287 objekt

Stad

Lokaltyp

Storlek

0 kvm
1000+ kvm

Sök

Visa som:

Rutnät Karta