Kristinagatan 12, Norrköping

Lokal med möjligheter i Norrköping

I hörnet av Kristinagatan och Hospitalsgatan finns en ledig lokal i entréplan som passar perfekt för en publik verksamhet eller kontor med behov av bra skyltläge Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Kristinagatan 12

  • Område

    Norrköping

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalarea

    230 - 640 kvm

Planlösning

Lokal i entréplan om cirka 640 kvm med utmärkt skyltläge mot Nya Torget. Lokalen passar publika verksamheter eller kontor med behov av bra exponering och skyltläge. Klövern önskar en verksamhet som bidrar till en levande gatumiljö . Ingång från två håll och tillgång till varumottagning via lastkaj på Olai Kyrkogata. Lokalen anpassas efter er verksamhets behov och går även att dela av om mindre yta önskas. 

Fastigheten

Byggnaden har 5 våningsplan och varje våning är 425 kvm. Det finns möjlighet att hyra flera plan eller hela byggnaden på 5 våningar om totalt 2 881 kvm för den som önskar.

 

Service

Det centrala läget ger direkt närhet till all önskvärd service. Här finns närhet till restauranger, hotell, kommunikationer och detaljhandel. 

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra garageplats i fastigheten. Ett allmänt parkeringsgarage finns även i direkt anslutning till fastigheten under Nya torget.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kristinagatan 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.