Södra Grytsgatan 4, Industrilandskapet

Inflyttningsklart kontor med påkostade materialval.

Välkommen till Södra Grytsgatan 4 i Norrköping. Här finns ett fint kontor fördelat på flertalet rum i varierad storlek. Vackra fönster med utsikt över industrilandskapets unika tak. Kontakta oss för mer information och visning.

Om lokalen

Södra Grytsgatan 4

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    534 kvm

Planlösning

Lokal fördelat på flertalet kontorsrum och öppet landskap. Trevligt kök med med sällskapsyta, tysta rum för att ta telefonsamtal eller för arbete i lugn och ro samt konferensrum. 

Fastighet

Tegelbyggnad i tre plan ligger mitt i Industrilandskapet och Norrköpings Science Park. Fastigheten ligger bara ett stenkast från vackra Åbackarna runt Motala ström. 

Service

Området har ett rikt serviceutbud med flertalet restauranger och café. I närliggande byggnad finns gym, hotell, Visualiseringscenter och Campus Norrköping. Ni når Norrköpings centrum på bara några minuters promenad.

Område

Centralt läge i Norrköping Science Park som är en stadsdel med kulturhistoriska byggnader intill Motala Ström och härliga grönområden. Industrilandskapet runt strömmen är unikt i Europa och det domineras av forsande vatten och ståtliga fabriksbyggnader.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med närhet till både spårvagn och busstrafik. Ni når resecentrum inom ca 10-15 min promenad.

 

 

Parkering

Parkering finns att hyra, både ute och garage i anslutning till lokalen.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Södra Grytsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.