Stenbärsgatan 1, Malmö

Friliggande fastighet i Malmö

Välkommen till Stenbärsgatan 1 i Videdal strax utanför Malmö. Här finns en trevlig fastighet med två våningsplan och bra skyltläge mot Ellenborgsvägen. Fastigheten passar företaget som vill sitta i en egen fastighet med hög tillgänglighet. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Stenbärsgatan 1

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    2 822 kvm

Planlösning

Stor möjlighet finns att utforma ytorna med ny planlösning, nya golv och färgsättning för att passa er verksamhet optimalt. Hela fastighetens interiör är i behov av uppfräschning. 

Fastigheten

En trevlig och annorlunda kontorsfastighet i två våningsplan med tillhörande separat lagerbyggnad. Fastigheten är belägen i anslutning till villabebyggelse och en hel del grönska i form av trä och buskage. Fint skyltläge mot Ellenborgsvägen. Fastigheten är belägen i Videdal med närhet till Rosengård, inre Ringvägen och Jägersro centrum.

Kommunikationer

Utmärkt läge med bra och snabb förbindelse till inre Ringvägen med bil. I närheten finns en busshållplats med goda kommunikationer till Malmö central. 

Service

Med 5 minuters resa med bil når du enkelt både Jägersro- och Rosengård köpcenter med restauranger, mataffärer och annan service.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stenbärsgatan 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.