Staffanstorpsvägen, Malmö

Var med skapa era nya kontors- och lagerytor.

Välkommen till Staffanstorpsvägen Sunnanå i St Bernstorp. Här planeras att bygga en fastighet som anpassas efter hyresgästens behov. Välkommen att kontakta oss för mer informatin så skapar vi tillsammans era nya framtida lokaler

Om lokalen

Staffanstorpsvägen

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalarea

    4 000 kvm

Planlösning

Vi erbjuder dig som hyresgäst stor flexibilitet att påverka och anpassa ytorna och dess utseende för att passa er verksamhet optimalt.
Inom fastigheten anordnas det parkeringsplatser för personal och besökare.

Här har du som hyresgäst närhet till Malmö city och all dess service men framför allt når du snabbt de stora trafiklederna. Andra etablerade verksamheter i området är MAN, Akzo Nobel, Transfargo BMW, mfl.

Service

Tomt för bebyggelse på attraktivt läge i Stora Bernstorp. Här erbjuder vi möjlighet att skapa era nya framtida kontors- och lagerlokaler . Det strategiska läget mellan inre- oh yttre Ringvägen har gjort Stora Bernstorp till en betydande handelsplats med framgångsrika butikskoncept såsom City Gross, Hornbach, Bauhaus, MC Donalds, Jysk, Elgiganten m fl.

Kommunikation

Från fastigheten når nu snabbt och enkelt ut till de stora trafiklederna in och ut från Malmö. Du kan också ta dig till fastigheten med buss. 

 

Parkering

Det kommer finnas parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

 

Område

Detta område är attraktivt för logistik och tunga transporter samt andra verksamheter med behov av logistik- och lagerfastigheter. Områder är under ständig utveckling. Närmaste granne är idag byggvaruhuset Hornbach.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Staffanstorpsvägen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.