Meny

Derbyvägen 6A, Jägersro

Ljus kontorslokal i Malmö

Välkommen till detta attraktiva kontor med fint ljusinsläpp i Jägersro. Här kan ni skapa er optimala arbetsplats. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Derbyvägen 6A

  • Område

    Jägersro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    450 kvm

Planlösning

Denna lokal är belägen på andra våningen med och har ett stort ljusinsläpp. Stort härligt kontor som fördelas på enskilda kontorsrum, ett gigantiskt konferensrum, pentry samt en del kontorsyta i öppet landskap. I dagsläget finns det 14 st kontorsrum men om behov går det att utvidga med ytterligare två rum. I anslutning till entrén kan man få en trevlig ljus lounge/reception och ett större mötesrum avskilt från arbetsplatserna. Det finns möjlighet att få vara med och finns att påverka valen av nya ytskikt. 

Fastigheten

Fastigheten är belägen i Jägersro villastad och består av fem kontorsbyggnader i två våningsplan.   

Service

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro Köpcentrum och Jägersro Travbana. Här finns ett flertal olika lunchrestauranger och en stor variation av butiker.  

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3 minuter med bil.    

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Derbyvägen 6A

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.