Derbyvägen 4, Jägersro

Unik kontorslokal i Jägersro

Välkommen till denna unika kontorslokal med härligt rundade partier och burspråk som lyfter planlösningen. Stor möjlighet att anpassa utformningen och påverka materialvalen då lokalen är i behov av renovering. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Derbyvägen 4

  • Område

    Jägersro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    839 kvm

Planlösning

Kontoret är beläget på våningsplan två i fastigheten. Denna lokal har härligt rundade partier och burspråk som lyfter planlösningen på ett trevligt sätt. Fösta bilden visar en digital styling. Lokalen har 23 st kontorsrum och ett härligt stort konferensrum med runt glasparti och fint ljusinsläpp. Det finns tillgång till ca 180 kvm lager på entréplan. Stor möjlighet att anpassa utformningen och påverka materialvalen då lokalen är i behov av renovering.

Fastigheten

Fastigheten är belägen i området Jägersro i östra delen av Malmö. Bra skyltläge både mot Amiralsgatan och Agnesfridsvägen. Byggnaden består av två plan och inrymmer kontor samt ett finare lager och har kvadratisk form med en ljusgård i byggnadens mitt med härligt ljusinsläpp.

Service

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro Köpcentrum och Jägersro Travbana. Här finns ett flertal olika lunchrestauranger och en stor variation av butiker.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3 minuter med bil.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Derbyvägen 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.