Derbyvägen 4, Jägersro

Mysigt kontor i Jägersro

Kontorslokal med hög mysfaktor och unik planlösning. Läget är mycket attraktivt i Jägersro. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Derbyvägen 4

  • Område

    Jägersro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    201 kvm

Planlösning

Lokalens planlösning är mycket trevlig. I entrén möts man av en lounge och reception. Här finns rejäla kontorsrum som passar perfekt till behandlingsrum. Planlösningen går att anpassa efter hyresgästens behov. 

Fastigheten

Fastigheten är belägen i området Jägersro i östra delen av Malmö. Bra skyltläge både mot Amiralsgatan och Agnesfridsvägen. Byggnaden består av två plan och inrymmer kontor samt ett finare lager och har kvadratisk form med en ljusgård i byggnadens mitt med härligt ljusinsläpp.

Service

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro Köpcentrum och Jägersro Travbana. Här finns ett flertal olika lunchrestauranger och en stor variation av butiker.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3 minuter med bil.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Derbyvägen 4

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.