Fosievägen 6, Dalaplan

Kontorslokal i Malmö

Välkommen till Fosievägen 6 i Malmö. Här finns en trevlig kontorslokal nära all önskvärd service och kommunikationer. Kontakta oss för mer information och visning.

Om lokalen

Fosievägen 6

  • Område

    Dalaplan

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    278 kvm

Planlösning

Lokalens planlösningen går att påverka för att passa ert företags behov och önskemål optimalt.

Fastigheten

Fastigheten är belägen i södra delen av Malmö och består av 7 våningsplan. Det är en kommersiell fastighet med inriktning mot kontor, utbildning- och handelsverksamhet. 

Service

Läget är bra med promenadavstånd till Mobilia köpcenter med ett stort utbud av butiker och restauranger. Närområdet i övrigt erbjuder ett brett utbud av lunchrestauranger och god service. I anslutning till fastigheten finns även Färgservice, Friskis- och Svettis, Myrorna, Jysk, Aktiv ortopedteknik, Beijer Byggmaterial, HiFi center och El-giganten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bekväm anslutning till både E6, E20, E22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation på behagligt promenadavstånd.

Parkering

I direkt anslutning till fastigheten finns bra med parkeringsplatser.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Fosievägen 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.