Flygfältsvägen 1, Bulltofta industriområde

Kontor med lager i Malmö

Välkommen till Bulltofta industriområde. Här finns en stor kontorslokal med lager att hyra. Den består av två kontor och en stor lagerlokal med en total area om 4 700 kvm. Läget är mycket bra rent strategiskt. Kontakta oss för mer information och visning.

Om lokalen

Flygfältsvägen 1

  • Område

    Bulltofta industriområde

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalarea

    4 700 kvm

Planlösning

Planlösningen består av tre lokaler om sammanlagt 4 700 kvm. Det är ett kontor på plan 1 om 343 kvm, ett kontor på entréplan om 377 kvm och ett lager på entréplan om 4 065 kvm. Takhöjden i lagerdelen är ca 5,7 m i underkant balk. 

 

Fastigheten

Fastigheten är belägen vid det gamla flygfältet i Bulltofta. Närheten till inre Ringvägen gör det enkelt och snabbt att transportera sig till och från fastigheten med bil. Fastigheten har ett inhängnat staket med grindar som är låsta efter ordinarie kontorsarbetstid och in- och utfart kan ske från två separata håll. Lokalen är granne med bland annat hyresgästerna: Caparol, Centro kakel och klinker Forbo Flooring och Takmontören.

Service

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers Park.

Kommunikationer

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.

Parkering

Det finns parkering i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Flygfältsvägen 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.