Meny

Traktorvägen 11, Gunnesbo

Kontorslokaler i Lund

Välkommen till Traktorvägen 11 i Lund. Här finns en fin känd fastighet vid Nova Lund med stora härliga ytor fördelade på våningsplan 1-4 i fastigheten. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Traktorvägen 11

  • Område

    Gunnesbo

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    2 700 kvm

Lokalerna i fastigheten

- Våningsplan 1 erbjuder en yta om 935 kvm med cellkontor och stora härliga ytor för konferens- och utbildningsmöjligheter. - Våningsplan 2 erbjuder cellkontor i olika storlekar och utformning med en öppen härligt ljusgård i mitten. - Våningsplan 3 är fördelat på en yta om 515 kvm med fina ljusa kontorsrum utmed fönstren. - Våningsplan 4 är uppdelat på en spännande annorlunda planlösning med en yta om 370 kvm med cellkontor och en del öppen planlösning. Våningsplanen hänger samman och kan inte delas upp på olika verksamheter.

Fastigheten

Fastigheten är belägen i Gunnesbo företagsområde i västra Lund. I nära anslutning finns Lunds västra infart samt Fjelierondellen som knyter samman Lunds västra och norra ringled. Byggnaden består av två sammanbyggda huskroppar, en del med röd tegelfasad i två våningsplan och en del med plåtbeklädd fasad i "silver". Byggnaden består av totalt 5 våningsplan. Inom fastigheten finns både kontor och lagerbyggnader. Fastighetens karaktäristiska fasad och form gör den enkel att hitta till och lätt att känna igen. Det är lätt att ta sig till och från fastigheten samtidigt som den har ett mycket bra skyltläge.

Service

Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge utmed Fjelievägen. I nära anslutning finns stort utbud av matbutiker inom Mobilia samt stort utbud av shopping och restauranger med dess omedelbara närhet till Nova Lund.

Kommunikationer

Kommunikationer till fastigheten är goda då Fjelievägen passerar precis utanför och E6. Hållplatser för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Med buss nås Lunds centralstation på 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Parkering

Det finns parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Traktorvägen 11

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.