Meny

Teknikringen 8, Linköping

Kontorslokal i Linköping

Välkommen till centralt belägna Science Park Mjärdevi. Här har vi nu en trevlig kontorslokal ledig för uthyrning. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Teknikringen 8

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    1278 kvm

Planlösning

Denna kontorslokal är utformad med enskilda rum, kontorslandskap och konferensrum. Det finns ett stort personalutrymme samt pentry i lokalen. Ett kontorslandskap har säkerhetsklass 2. Ytterligare yta om ca 100 kvm kan hyras till i form av konferens/utbildningsytor alternativt ett mindre eget kontor. Det finns möjlighet att påverka planlösningen efter er verksamhet. Lokalen blir ledig fr om 2021-01-01. 

Fastigheten

Mjärdevi Science Park Linköping startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken är belägen med universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet. För mer information se: https://mjardevi.se/

Service

Det finns en mycket bra lunchrestaurang i fastigheten. I närområdet finns det ytterligare 5 restauranger, frisörsalong, konferens och motionsanläggning. Linköpings golfbana finns i närheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i område med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum.

Parkering

Det finns en gratisparkering intill fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Teknikringen 8

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.