Industrigatan 15, Linköping

Butikslokal i Linköping

Välkommen till Steninge i Linköping. Här finns en väl synlig butikslokal med optimalt skyltläge. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Industrigatan 15

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalarea

    230 kvm

Planlösning

Lokal med skyltfönster mot Industrigatan. Möjlighet att utöka arean till totalt 530 kvm, genom att slå ihop den med den intilliggande vakanta lokalen. Rådande detaljplan tillåter inte livsmedelshantering i lokalen.

Område

Steninge omfattar industriparken längs Industrigatan, en av de mest trafikerade infartslederna till Linköping. Området är beläget mellan Handelsområdet i Tornby och Centrum, med den nya stadsdelen Övre Vasastan som närmaste granne på andra sidan Industrigatan. Områdets placering, precis bredvid järnvägen, innebär att det omfattas av och inväntar besluten kring ”östra länkens” nya dragning genom staden. De nya besluten, som förväntas komma inom en 5-års period, kommer leda till en helt ny detaljplan för området. Fram till dess finns möjlighet för företag för lättare industri, butik eller kontor att etablera sig här.

Service

Det finns gott om restauranger i området. Det finns även en matbutik i närområdet.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med bussar som trafikerar längs Industrigatan. Lättillgängligt läge för biltrafik.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför porten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrigatan 15

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.