Bangårdsgatan 6A, Linköping

Trevlig lokal i Linköping

Välkommen till Bangårdsgatan 6A i Steninge. Här finns en trevlig lokal belägen på våning 2 i byggnad med hiss. Lokalen passar för kontor, utbildningsverksamhet eller som motionsanläggning. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Bangårdsgatan 6A

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    464 kvm

Planlösning

Trevlig lokal med stora öppna ytor och generös takhöjd. Planlösningen består av mindre kontor, omklädningsrum samt de öppna ytorna som gör att lokalen passar utmärkt som utbildningslokal, motionsanläggning eller kontorsverksamhet.

Område

Steninge omfattar industriparken längs Industrigatan, en av de mest trafikerade infartslederna till Linköping. Området är beläget mellan Handelsområdet i Tornby och Centrum, med den nya stadsdelen Övre Vasastan som närmaste granne på andra sidan Industrigatan. Områdets placering, precis bredvid järnvägen, innebär att det omfattas av och inväntar besluten kring ”östra länkens” nya dragning genom staden. De nya besluten, som förväntas komma inom en 5-års period, kommer leda till en helt ny detaljplan för området. Fram till dess finns möjlighet för företag för lättare industri, butik eller kontor att etablera sig här.

Service

Det är gott om restauranger i området. Det finns även matbutik nära.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på ca 10 minuters promenad från Resecentrum. Goda kommunikationer med buss som trafikerar Industrigatan. Läget är lättillgängligt för biltrafik med goda parkeringsmöjligheter.

Parkering

Det är fri parkering i området.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Bangårdsgatan 6A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.