Teknikringen 6, Linköping

Kontorslokal med verkstad/ labb och egen entré.

Välkommen till Teknikringen 6 och denna unika kontorslokal med både kontor och labb under samma tak. För mer information kontakta oss.

Om lokalen

Teknikringen 6

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    354 kvm

Planlösning

Här finner du en mix av egna kontorsrum och kontorslandskap. Plats för ca 15 personer. Konferensrum i anslutning till personal/lounge yta skapar flexibilitet. Lokalen har förutom kontor en verkstad/labb yta med egen entré.

Område

Mjärdevi – där lummig grönska möter högteknologi. Företagsparken i Mjärdevi – Linköping Sience Park - är belägen endast 5 km från centrum med Linköpings Universitet och golfbanan som närmsta grannar. Hit kommer man lätt med bil, bussförbindelser eller via fina gång- och cykelstråk och i området finns gott om parkeringsplatser. Bland parkens drygt 350 företag är många inriktade mot innovativ teknik, men här finns också all tänkbar service, så som restauranger, gym, frisör, paketutlämning m.m. Här erbjuds även nätverkande mellan företagen i Mjärdevi och nära samarbeten med Universitetet.

Kommunikation

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Teknikringen 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.