Strandgatan 1, Halmstad centrum

Representativt kontor i Halmstad

Välkommen till detta nyrenoverade kontor i anrika Tullhuset med ingång med utsikt över Nissan. Perfekt för ett mindre företag som söker representativa lokaler. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Strandgatan 1

  • Område

    Halmstad centrum

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalarea

    130 kvm

Fastigheten

Mitt på Tullkammarkajen, med Nissan som närmsta granne, ligger Tullhuset. Fastighetens läge är bästa möjliga, mitt emellan resecentrum och stadskärnan, och med en fantastisk utsikt över Nissan och småbåtshamnen. Fastigheten är nyrenoverad i absolut toppskick.

Planlösning

Denna lokal ger möjlighet till kontorslandskap eller kontor med glasade väggar. 

Service

I anslutning till fastigheten finns Centralstationen med kiosk och restauranger. Halmstad centrum med sitt rika utbud av butiker och restauranger når ni på bara ett par minuters promenad.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer i området med resecentrum som närmaste granne med både tåg- och busstrafik. Det tar bara några minuter att promenera utmed vackra Nissan in till centrum. Väljer man att ta båten till jobbet, går det bra att lägga till på kajen alldeles utanför fastigheten. Vilken unik möjlighet!

Parkering

Det är fri parkering i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Strandgatan 1

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.