Meny

Lilla Waterloogatan 6, Gamlestaden

Lagerlokaler i Göteborg

Välkommen till Slakthusområdet i Göteborg. Här finns tre lagerlokaler i varierande storlekar med gemensam port och generös takhöjd. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Lilla Waterloogatan 6

  • Område

    Gamlestaden

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalarea

    244 kvm

Planlösning

Välkommen till Slakthusområdet i Göteborg. Här finns tre lagerlokaler i varierande storlekar mellan 127-244 kvm. Det är en gemensam port för alla lokalerna för varutransporter, men varje hyresgäst har en egen port till sin lokal. Takhöjden varierar lite mellan 6-8 meter i lokalerna. Kontakta oss för mer information.

Lokalfakta

- Lager/förråd 1 är 133 kvm med 5 meter i takhöjd. - Lager/förråd 2 är 127 kvm med 8 meter i takhöjd. - Lager/förråd 3 är 244 kvm med 8 meter i takhöjd.

Fastigheten

Fastigheten är belägen i Slakthusområde och har ett strategiskt läge i Gamlestaden med direkt anslutning till det nya planerade resecentrumet vid Gamlestadstorget och trafikleden E45.

Service

Slakthusområdet är beläget nära Gamlestadstorget och Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt posthantering.

Kommunikationer

Från fastigheten når ni enkelt de stora lederna.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Lilla Waterloogatan 6

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.