Meny

Lediga lokaler i Globen

Söker du lediga lokaler i Globen och Johanneshov? Vi på Klövern äger och hyr ut kommersiella lokaler: allt från kontor och butiker till industrilokaler. Här i Globenområdet har vi ett stort fokus på kontorslokaler.

Läs mer

Johanneshov, med den inofficiella områdesdelen som kommit att kallas Globenområdet efter nöjesarenan Ericsson Globe som sin centrala mittpunkt, är en ideal plats att hyra kontor på. Området ligger bara minuter från huvudstadens stadskärna och området inhyser inte bara nöjesarenor utan även en rad företagslokaler, kontor och köpcentret Globen Shopping med 60 butiker.

FÅ RÄTT INFORMATION OM LOKALERNA
På respektive objektsida återfinns planlösningar och prospekt att ladda ner. Här kan du även välja att titta på exteriöra och interiöra bilder från våra lokaler. Det går också att läsa om huruvida lokalen av intresse tillhandahåller exempelvis kök eller pentry, har passande konferensrum eller om parkeringsplatser finns tillgängligt med mera. Likaså hittar du information om allmänna kommunikationer, restauranger och annan tillgänglig service på objektsidorna. Utöver informationen om respektive lokal finns en företagsbroschyr och en broschyr som innehåller tips från Klöverns personal att ladda ner på alla objektsidor. I företagsbroschyren går det bland annat att läsa mer om Klövern och våra aktuella projekt.

Hittat en lokal av intresse i Globen eller i Johanneshov? Kontaktuppgifter till rätt person hittas på lokalens objektsida och det går även bra att fylla i en intresseanmälan för lokalen i fråga för att komma i kontakt med oss.

Sök bland 255 objekt

Stad

Lokaltyp

Storlek

0 kvm
1000+ kvm

Sök

Visa som:

Rutnät Karta