Meny

Karriär

Klövern är ett tillväxtföretag med en decentraliserad organisation och kompetenta medarbetare i en spännande bransch.

Jobba hos Klövern

Vi satsar på dig!

Medarbetarna är en av våra viktigaste framgångsfaktorer – därför satsar vi på dig. Klövern är ett tillväxtföretag med en decentraliserad organisation och kompetenta medarbetare i en spännande bransch. Det är genom våra medarbetares engagemang, kompetens och utveckling som vi skapar en kultur där vi och våra kunder trivs.

Att vara lyhörd som arbetsgivare skapar engagemang och ger förtroende tillbaka. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss, precis som vi vill trivas med dig.

Den 30 juni 2020 uppgick antalet anställda i koncernen till 271 personer.

Möt våra medarbetare

Linn Westerberg, Ekonomiassistent

"Det är spännande att arbeta på ett börsnoterat bolag vars tillväxt och utveckling har varit enorm under de åren jag har varit här på Klövern."

Student

Vi välkomnar studenter!

Vi letar hela tiden efter fler duktiga medarbetare och vi är måna om att bereda plats för så många trainees och praktikanter som möjligt, för att ge fler chansen att få kännedom om branschen och en första fot in i arbetslivet.

Vi värdesätter det ömsesidiga kompetensutbytet som vi får genom studenter som sommarjobbar, praktiserar eller skriver sitt exjobb hos oss.

Värderingar

Drivkraft. Närhet. Engagemang.

Vi arbetar långsiktigt med gemensamma riktlinjer och principer som garanterar hög moral och etik i interna och externa relationer. Med tydliga riktlinjer som stöd byggs kunskap, säkerhet och engagemang hos alla medarbetare vilket också leder till nöjda och trygga kunder samt en hållbar utveckling.

Klöverns värdegrund består i stort av tre delar, drivkraft, närhet och engagemang. Drivkraft står för kreativitet, nyfikenhet och att våga prova. Närhet står för Klöverns sätt att arbeta nära kunder och medarbetare på ett enkelt sätt och engagemang betyder att vi ger det lilla extra och bidrar till god stämning.

Lediga tjänster

Det är genom våra medarbetares engagemang, kompetens och utveckling som vi skapar en kultur där vi och våra kunder trivs.