För våra kunder

Med närhet och engagemang säkerställer vi att våra kunder blir väl omhändertagna av oss som hyresvärd.

Hitta lediga lokaler (279 st)

Hitta lediga lokaler (279 st)

Sök lokal

Vi hjälper ert företag att hitta rätt lokal och att anpassa den efter era unika behov och önskemål.

Stad

Storlek

Lokaltyp

Med kunden i fokus

Vår strävan efter att möta kundens behov istället för att sälja en helt färdig produkt, beskriver en del om hur Klövern arbetar. Kunden är i fokus.

En viktig del i Klöverns vision är att vi vill skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det gör vi bland annat genom att ha lokalt baserade medarbetare på 11 utvalda orter i tillväxtregioner. Med närhet, engagemang och lokalkännedom hjälper dessa medarbetare våra kunder att hitta sin perfekta arbetsplats.

Tillsammans hjälps vi åt att på ett smart och hållbart sätt få en tom lokal att bli ert nya drömkontor. Vi strävar efter att skapa miljöer där alla kan trivas på jobbet. För oss på Klövern är det viktigt att våra fastigheter fylls med liv och rörelse, det är då vi har uppnått målet med att skapa en ny mötesplats.

Studio i Kista

Klövern som hyresvärd

Med närhet och engagemang vill vi som hyresvärd underlätta våra hyresgästers vardag.

Genom att rent fysiskt finnas där hyresgästerna valt att lokalisera sig, garanterar vi snabb service och god marknadskännedom. Då alla organisationer förändras över tid är det viktigt att ha en trygg och flexibel hyresvärd. Vi känner våra kunder väl och kan därför på ett tidigt stadium hjälpa till att byta lokal inom vårt bestånd. Klövern är er trygga och flexibla hyresvärd som alltid finns i er närhet.

 

Covid-19

Information om hur vi agerar med anledning av coronaviruset.

Vi vill förmedla trygghet och säkerhet i Klöverns fastigheter. Vi följer fortlöpande den information som Folkhälsomyndigheten går ut med och vi kommer att agera i enlighet med den.

Läs mer här

För våra kunder

Hyresfrågor

Kontakta Klöverns hyresadministration
Email: hyres.admin@klovern.se
Tel: 010-482 70 10.

Serviceanmälan

Fyll i ert ärende genom att klicka på knappen för serviceanmälan. Ärendet sänds direkt till berörda tekniker för åtgärd.

Felmeddelande

Om ni får felmeddelande när ni gör er serviceanmälan maila ert ärende till info@klovern.se.
Beskriv felet och ange fastighetsbeteckningen i mailet.

För personlig service, ring oss på tel 010-482 70 00.

Elabonnemang

För att teckna elabonnemang behöver ni få ID-numret för den aktuella lokalen av er förvaltare. Teckna därefter elavtal med den leverantör ni önskar.

Bredband

Det finns bredband indraget i de flesta av våra lokaler. För information om er lokal och dennes anslutningspunkt, kontakta ansvarig förvaltare.

Nycklar

Alla hyresgäster ansvarar för att installera låscylinder med tillhörande nycklar till sin hyrda lokal.

Fasadskyltar

Kontakta er förvaltare för att undersöka möjligheterna att montera en skylt på fasaden.


Serviceanmälan

Vi hjälper dig!

Registrera en serviceanmälan så återkommer vi till dig.

Vid akut service, som innebär risk för skador på person eller fastighet/egendom, ber vi dig ringa oss omgående. Välj stad och ring visat telefonnummer via knappen nedan.

Till serviceanmälan

Boka konferensrum

Boka konferensrum

Logga in via knappen nedan för att boka ett konferensrum.

Som en extra service till våra hyresgäster erbjuder vi tillgång till extern konferensanläggning i ett antal av Klöverns fastigheter.

Boka konferensrum

Elbilio – Elbilspoolen

Elbilspoolen i Kista och Västerås

Ett smidigt & klimatsmart resealternativ.

Tillsammans med Elbilio erbjuder vi förhyrning av elbilar, både privat och i tjänsten, vi har i dagsläget två elbilspooler, i Västerås och Kista.

Kom igång med Elbilio

Service

Genom att tillhandahålla en hög servicegrad i våra fastigheter kan kunderna lägga sin energi på verksamheten och bli mer lönsamma.