Veddesta

Nytt och hållbart i kommunikationsvänliga Veddesta

Veddesta industriområde står inför en stor förändring. Här planerar vi för 348 ytsmarta och hållbara bostäder med digitala tjänster för en smidigare vardag. 

I Veddesta planeras det för nya bostäder, kontor, hotell, parker, torg och förskolor. Vid Barkarby Station byggs en ny kollektivtrafiknod för Stockholm och hela Mälardalen med tunnelbana, ny bussterminal och nya regionaltågsplattformar. Förlängningen av tunnelbanans blå linje till Barkarby medför en otrolig fördel för framtidens kollektivtrafikresenärer. Entrén planeras byggas endast ett par hundra meter från våra bostäder.

Här planerar vi för 331 ytsmarta och hållbara bostäder med digitala tjänster för en smidigare vardag. I anslutning till det nya området i Veddesta ligger idag ett mysigt och lummigt villaområde. På andra sidan E18 finns Barkarby handelsplats med ett gediget utbud av butiker, restauranger och service.

Nära våra bostäder finns en rad olika aktiviteter. Så som padelcenter, fotbollsplaner, basketplan, utegym, dansskola. Känner du för att snöra på dig längskidåkningspjäxorna i mitten av sommaren kommer det vara möjligt. I området planerar nämligen byggkoncernen Serneke för en skidanläggning inomhus.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Karta