Time building fasadskiss.jpg.jpg
Time building fasadskiss.jpg.jpg

Modernt och effektivt kontor

Service
Restaurang
Parkering
Nybyggt

Adress: Kistagången 12
Område: Kista
Lokaltyp: Kontor
Lokalarea ca. 255 m2

På bästa läge i Kista moderniseras en hel fastiget till att erbjuda effektiva och moderna kontor. Fastigheten kommer att erbjuda ett full-service koncept och en trevlig restaurang.

Visa mer information

Fakta

Omgivning

En trevlig miljö med grönska utanför fastigheten. Sommartid kommer det att finnas en trevlig uteservering i soligt läge.

Service

Med restaurang och lounge i receptionen som erbjuder full service kommer det mesta att finnas inom räckhåll. Kista Galleria finns inom ca 5 minuters promenad där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider till kl 21. Även närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, My way-butik, Victoria Tower och Kistamässan.

Kommunikation

Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till bra kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg samt bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 5 minuter bort. Tunnelbanan ligger ca 10 minuters gångväg bort och ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Planlösning


  • 1Borgarfjord_4 009.jpg.jpg
  • 1Borgarfjord_4 001.jpg.jpg
  • 1Borgarfjord_4_eniro 003.jpg.jpg
  • Borgarfjord_4_eniro 012.jpg.jpg